Het bedrijf
In de moderne Horeca Slagerij op het industrieterrein te
Zwaag wordt volgens de strenge HCCP regels gewerkt. Vlees
van de hoogste kwaliteit wordt tot de door u gewenste porties
en schnit verwerkt, verpakt en gestikkerd. Portioneerd u
het liefst zelf uw ossenhaas of wilt u per stuk verpakte
tournedos van 180 gram? Vijfsterrenvlees levert alleen volgens
uw eigen specifieke wensen.
Als Horecagelegenheid weet u dat uw
gasten u vaak beoordelen op een goed stuk vlees. Niemand
kan zich een taaie biefstuk veroorlofen. Biefstuk snijdt
Vijfsterrenvlees alleen van de Dikke Lende, Rump. En voor
er ook maar eentje wordt gesneden is het vlees tenminste
3 weken gerijpt.
Consumenten verwachten van u een duidelijk
verhaal over de herkomst van het vlees.Vijfsterrenvlees
koopt alleen vlees in van diervriendelijke herkomst. Bespreek
met de slager uw specifieke wensen als u denkt zich te kunnen
onderscheiden door de diervriendelijkheid extra te promoten.
Als u een seizoensbedrijf heeft kan mooi weer
betekenen dat u 20 keer meer verkoopt dan op een normale
dag. Vijfsterrenvlees kan het vlees volgens uw specificatie
op voorraad nemen. Sate’s, rib eyes, biefstukken per
portie verpakt, gestickerd, ingevroren en per doos ingepakt
geeft u de mogelijkheid uw keuken voorraad overzichtelijk
te houden en met een belletje wordt u beleverd.
|