Het bedrijf 
                       
                      In de moderne Horeca Slagerij op het industrieterrein te 
                      Zwaag wordt volgens de strenge HCCP regels gewerkt. Vlees 
                      van de hoogste kwaliteit wordt tot de door u gewenste porties 
                      en schnit verwerkt, verpakt en gestikkerd. Portioneerd u 
                      het liefst zelf uw ossenhaas of wilt u per stuk verpakte 
                      tournedos van 180 gram? Vijfsterrenvlees levert alleen volgens 
                      uw eigen specifieke wensen. 
                         
                    Als Horecagelegenheid weet u dat uw 
                      gasten u vaak beoordelen op een goed stuk vlees. Niemand 
                      kan zich een taaie biefstuk veroorlofen. Biefstuk snijdt 
                      Vijfsterrenvlees alleen van de Dikke Lende, Rump. En voor 
                      er ook maar eentje wordt gesneden is het vlees tenminste 
                      3 weken gerijpt. 
                        
                    Consumenten verwachten van u een duidelijk 
                      verhaal over de herkomst van het vlees.Vijfsterrenvlees 
                      koopt alleen vlees in van diervriendelijke herkomst. Bespreek 
                      met de slager uw specifieke wensen als u denkt zich te kunnen 
                      onderscheiden door de diervriendelijkheid extra te promoten. 
                       
                    Als u een seizoensbedrijf heeft kan mooi weer 
                      betekenen dat u 20 keer meer verkoopt dan op een normale 
                      dag. Vijfsterrenvlees kan het vlees volgens uw specificatie 
                      op voorraad nemen. Sate’s, rib eyes, biefstukken per 
                      portie verpakt, gestickerd, ingevroren en per doos ingepakt 
                      geeft u de mogelijkheid uw keuken voorraad overzichtelijk 
                      te houden en met een belletje wordt u beleverd. 
                        
                       |