Productinformatie

Ronald Kammenga werkt alleen met gediplomeerde en ervaren Nederlandse Slagers. Hij zorgt dat iedere klant het vlees krijgt dat uw keukenbrigade wenst volgens strenge eisen. Een zeentje in de biefstuk, een verkeerd gesneden schnitzel, te verse entrecote... de consument en al zeker u wordt daar niet vrolijk van. Kwaliteit van vlees komt voor het grootste gedeelte van de verwerking. Al is het vlees nog zo mooi... verkeerd snijden en het is waardeloos. U heeft een ambachtelijk bedrijf en zeker geen fabriek, dan koopt u uw vlees toch ook bij een ambachtelijk bedrijf.

Vakkennis van uw slager is onontbeerlijk bij zijn inkoop: selecteren van vlees beoordelen van de kwaliteit van de gelverde waar is bij Viijfsterrenvlees een dagtaak. Een gediplomeerde, ervaren en geïnteresseerde vakslager als leverancier van uw vlees is voor uw keuken en bedrijf van levensbelang!

Naast een goed stuk vlees is de inkoopprijs voor uw calculatie van groot belang. U wilt voor een maximaal bedrag inkopen, overleg met de slagers naar de mogelijkheden. Niet altijd hoeft u kleiner in portie maar zijn er creatieve oplossingen mogelijk. Regelmatig krijgt Ronald Kammenga van zijn leveranciers z.g.n. vrijdagmiddag aanbiedingen aangeboden en kunt u hier van mee profiteren. Wat te denken van Ribeyes van Kalfvlees voor de prijs van Rund bijvoorbeeld of mooie koetsierstukken van 500 gram voor de prijs van 300 gram?

Ree, Hert, Bizon... de laatste jaren verwachten uw klanten exotisch vlees en wild op uw kaart. Maar ook grote Ribsteaks met been, T Bone Steaks. Wangvlees, Niertjes, Lever, Zwezerik zijn producten waarmee u zich kunt onderscheiden en uw klanten kunt verwennen. Veel van onze klanten komen in de slagerij langs om wensen te bespreken.

Van Haarlem tot Den Helder beleveren we 6 dagen per week met onze gekoelde VW Transporters cafetaria’s, broodjeshuizen, steakrestaurants, strandtenten, bistro’s, bowlingbanen, wokrestaurants, met vlees, vleeswaren, en vis.

Vijf sterren vlees heeft naast vlees ook vleeswaren, spek, worsten, gamba’s en diverse soorten vis in haar assortiment. Ambachtelijke producten van een hoge kwaliteit voor een bijzonder concurerende prijs.